Verkeersongeval Stationsweg in Zuidlaren

ZUIDLAREN – Vrijdagmorgen omstreeks 09.35 uur werd de brandweer van Zuidlaren gealarmeer voor een vekeersongeval op de Stationsweg in Zuidlaren. Bij het ongeval met twee personenvoertuigen raakte één persoon gewond. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De aanrijding in het centrum van Zuidlaren is vermoedelijk ontstaan toen de bestuurster een parkeervak wilde verlaten en de andere bestuurder hierbij over het hoofd zag. Beide voertuigen zijn door berger Hamstra afgesleept.

Foto’s: M.Druppers © Compact Media / 112 Eelde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt