Bestuurder met onbekend letsel naar Ziekenhuis (Video)

OLDEBERKOOP – In de nacht van zaterdag op zondag vond er omstreeks 02.30 uur op de Heerenveenseweg (N353) in Oldeberkoop een eenzijdig verkeersongeval plaats. Bij aankomst van de brandweer van Oldeberkoop bleek de bestuurder bekneld te zitten. De man is door nog onbekende oorzaak tegen een boom aangebotst.

De bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar het Tjongerschans ziekenhuis in Heerenveen. Aangezien de politie het vermoeden heeft dat de man heeft gedronken, zal in het ziekenhuis vermoedelijk ook een bloedtest worden afgenomen. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft het ongeval in kaart gebracht. De Heerenveenseweg was ten tijde van de hulpverlening afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: R.Koene © Compact Media /112inhetnieuws.nl

Publicatie:

Nieuwe Ooststellingwerver

Omrop Fryslan

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt