Dutch Power Pack op het TT Circuit in Assen.

ASSEN – In het weekend van 8 en 9 juni werd op het TT circuit in Assen het Dutch Power Pack evenement gehouden. Het evenement is een combinatie van verschillende raceklassen behorende tot de Nederlandse kampioenschappen. Op zondag waren de finale races voor de Dutch GT Championship, Renault Clio Cup, de Swift Cup en het Burando Production open.

Naast de wedstrijden op het TT-circuit in Assen worden de races ook verreden op Zandvoort, Nürburgring en in België. Onder de deelnemers waren ook de broers Bernard en Pieter Christiaan van Vollenhoven aanwezig. Aan het einde van de middag brak de zon door en was het voor sommige dames zo aangenaam om schaars over het circuit te lopen. Zanger Dean Sanders liet zijn auto door de bikinigirls dan ook graag wassen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt