Achtervolging van gestolen motor door Groningen

Groningen –  Zondagavond om 23:35 uur was er een wilde achtervolging tussen ongeveer 8 politievoertuigen en een gestolen motor met daarop een man.

De achtervolging begon in de binnenstad, in de Moesstraat nadat hij daar stoptekens negeerde. Na een klein kwartiertje crashte hij hard op de Florakade. Via een stoeprand kwam de man zo een aantal meters verder het gras terecht. De man rende nog weg maar werd binnen 50 meter gearresteerd op de Florakade. De motor had forse schade na de aanrijding, de man is door de politie nog naar een ziekenhuis gebracht voor controle. Daarna werd hij ingesloten.

De opgeroepen politiehelikopter werd gecanceld. De VOA deed groot onderzoek en legde bewijzen vast. Rond 01:15 uur werd de motor afgesleept. De motor bleek eerder gestolen.

Foto’s M.Nuver © 112groningen.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt