Bewoners voorkomen erger bij containerbrand

Assen- In de nacht van zondag op maandag werd de Asser brandweer gealarmeerd voor een garagebrand aan de Overstoep in Assen.

Bij aankomst van de brandweer hadden de bewoners en omwonenden de vlammen reeds gedoofd. Voor de garage hadden enkele containers gestaan die door nog onbekende oorzaak in brand zijn gevlogen. Door de hitte was ook een deel van de garage aangetast. De brandweer heeft een deel van de beplating verwijderd en een verdere controle uitgevoerd.

Na een half uur keerde de brandweer weer retour naar de kazerne.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt