Drie gewonden na ongeval met TukTuk (Video)

Smilde- Maandagmiddag om 14.03 uur werd de Officier van Dienst Geneeskundig gealarmeerd voor een inzet aan de Suermondsweg in Smilde. Ook het MMT werd gealarmeerd. Enkele minuten later werd de brandweer van Smilde eveneens gealarmeerd om hulp te verlenen bij het verkeersongeval wat had plaatsgevonden.

Bij een toertocht met 5 TukTuks was een van de voertuigen door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt. Het voertuig had vervolgens een boom geraakt en was op de rijbaan tot stilstand gekomen. Een van de inzittenden kwam na het ongeval bekneld te zitten onder het voertuig. Omstanders hebben vervolgens het voertuig van het slachtoffer gehaald. Hierbij rolde het voertuig in de naastgelegen sloot.

Het MMT heeft de zwaar gewonde man gestabiliseerd waarna de man over is gebracht naar het UMCG. De twee andere slachtoffers zijn na behandeling ter plekke overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen.

De verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in kaart gebracht. Berger Broekhuizen heeft het voertuig geborgen.

Foto’s: P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Video: P.Koene © Compact Media

De Stentor


P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt