Slachtoffers bij verkeersongeval Drentseweg in Appelscha (Video)

APPELSCHA – Maandagavond omstreeks 18.15 uur werd de brandweer van Appelscha gealarmeerd voor een verkeersongeval met beknelling op de Drentseweg in Appelscha. Bij het ongeval zijn meerdere inzittenden gewond geraakt. De slachtoffers waren bij aankomst van de brandweer al reeds uit hun voertuigen. De aanwezige ambulance personeel heeft zich verder bekommerd om de slachtoffers.

Door nog onbekende oorzaak kwamen beide voertuigen met elkaar in botsing. De vier slachtoffers zijn  met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de hulpdiensten bleken van twee betrokkenen de verwondingen mee te vallen. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De Drentseweg was ten tijde van het ongeval tussen De Valouwe en Boslaan afgesloten voor het verkeer. Beide voertuigen zijn door een berger geborgen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt