Vrouw komt onder vuilniswagen in Groningen

Groningen – Een 50-jarige vrouw uit Groningen is maandagochtend zwaar gewond geraakt. De vrouw fietste over het fietspad langs de Sontweg. De chauffeur van een vuilniswagen wilde daar vanaf de weg het terrein van de brandweerkazerne op rijden. Daarbij moest hij over het fietspad heen. De chauffeur heeft de vrouw niet gezien, waardoor een aanrijding ontstond.

De fietsster is met haar benen onder het wiel van de vrachtwagen terecht gekomen. De vrouw is zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De Sontweg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. De politie onderzoekt hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren. De chauffeur en zijn bijrijder zijn meegegaan naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

Tekst: Politie.nl

Foto’s: M.Nuver © 112groningen.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt