Auto contra brommer in Hijken

Hijken- Dinsdagmiddag heeft er op het Oranjekanaal Noordzijde in Hijken een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een brommer.

Door nog onduidelijke oorzaak kwamen beide voertuigen met elkaar in aanraking. De personenauto kwam vanaf het erf en heeft mogelijk te laat de naderende brommer opgemerkt. De bestuurder van de brommer is door het ambulancepersoneel overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. De verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in kaart gebracht.

Foto’s P.Koene  © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt