Kleine binnenbrand op GGZ terrein in Assen

Assen- Dinsdagmiddag om 12.18 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een brandalarm op het GGZ terrein. Enkele ogenblikken later werd er door de meldkamer in Drachten opgeschaald naar middelbrand. Hierdoor werd ook het tweede blusvoertuig van Assen gealarmeerd.

Bij aankomst van de brandweer waren de cliënten reeds door het BHV personeel naar een veilige plek buiten begeleidt. Kort na de aankomst van de brandweer was de brand dan ook weer gedoofd en kon men het gebouw gaan ventileren.

Over de oorzaak van de brand en wat er gebrand heeft is ons niets bekend.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt