Quadbestuurder ernstig gewond na Ongeval in Een

Een- Dinsdagmiddag om 15.54 werden de brandweerkorpsen van Norg, Veenhuizen en Oosterwolde gealarmeerd voor een verkeersongeval waarbij een voertuig gekanteld zou zijn aan de Lindelaan in Een. Enkele minuten later werd de melding voor de brandweerkorpsen wederom ingetrokken omdat hun assistentie niet nodig was.

Op de Lindelaan was door nog onbekende oorzaak de bestuurder van een Quad tegen een boom gereden. Hierbij raakte de man dusdanig gewond dat de assistentie van het MMT werd gevraagd. De man werd onder begeleiding van de MMT-arts overgebracht naar het UMCG.

De verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in kaart gebracht en zal de toedracht proberen te achterhalen. Berger Dorenbos uit Langelo heeft de Quad geborgen.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

Drenthe Journaal

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt