Grote brand verwoest rietgedekte woning in Ravenswoud (Foto & Video Update)

RAVENSWOUD – Dinsdagavond omstreeks 22.45 uur is er in een woning aan de Meester Lokstraat in Ravenswoud door nog onbekende oorzaak een dakbrand uitgebroken. De woning van een dierenpension voorzien van een rietgedekte kap ging in vlammen op. De bewoners konden op tijd hun brandende woning verlaten en raakt gelukkig niet gewond. De dieren zaten in een ander verblijf en liepen geen gevaar.

De brandweer had moeite met de waterwinning bij het huis en heeft middels een dompelpomp water uit de Dadde Kruuswiek gepompt. Ondanks de snelle opschaling naar grote brand kon de brandweer niet verkomen dat de woning verloren ging. De brandweer is nog enige uren bezig met nablussen.

Foto’s: R.Koene, P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Video: R.Koene © Compact Media

Publicatie:

Telegraaf

Omrop Fryslan

GPTV


Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt