Fietsster aangereden op Industrieweg in Assen

Assen- Donderdagmiddag omstreeks 17.00 uur heeft er op de Industrieweg in Assen een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een grijze personenauto.

Na de aanrijding kwam het meisje ten val. De opgeroepen ambulancedienst heeft het meisje behandeld en voor verdere controle overgebracht naar het Wilhelmina Z|iekenhuis. De politie heeft ten tijde van het ongeval het verkeer geregeld. De Verkeersongevallenanalyse kon voortijdig worden afgemeld.

Foto:  © Compact Media

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt