UMCG Ambulancezorg zet zich in voor Ronald McDonald.

NEDERLAND – Het biketeam van UMCG Ambulancezorg bestaande uit zeven deelnemers zijn op 15 en 16 juni van plan mee te doen aan de Homeride van Groningen naar Maastricht. De monstertocht van 500 kilometers in 24 uur gaat via acht Ronald McDonaldhuizen.

Doel van de tocht is om door het afleggen van deze grote afstand, via sponsoring de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders te kunnen verkleinen.

Momenteel hebben zich 70 teams aangemeld met in totaal ruim 1000 HomeRiders om op 15 juni in Groningen omstreeks 15.00 uur van start te gaan.

De tocht gaat van Groningen naar Leeuwarden waarna via de Afsluitdijk naar Amsterdam wordt gefietst. In de avond en nacht wordt de tocht via Utrecht verder zuidwaarts afgelegd. Na door het heuvelige limburgse landschap langs Valkenburg te zijn gereden eindigd de tocht in Maastricht.

De opbrengsten van het goede doel staat al op ruim 800.000 euro. Kom in actie voor een ziek kind en steun deze actie op Homeride

Foto’s: UMCG Ambulancezorg

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt