Assen kijkt uit naar TT festiviteiten.

ASSEN – Op zaterdag 29 juni wordt op het TT-Circuit in Assen de 83 editie van de Dutch TT gehouden.

Voorafgaand aan de races op het TT-circuit staat Assen in het teken van vele TT Festiviteiten. Het TT Festival is gratis en voor iedereen toegankelijk en vind plaats in het centrum van Assen.

 

Vierde editie TT Run.

De start en finish van de TT activiteiten is op het TT-Circuit in Assen. Op 22 juni wordt hier namelijk vanaf 14.00 uur de vierde editie van de TT Run gehouden. De TT Run heeft dit jaar gekozen voor UNICEF als goede doel voor het evenement. UNICEF zet zich in voor de leefomgeving van het kind in Zuid Afrika.

Gedurende het evenement wordt volop gezorgd voor entertainment. Zowel langs de baan als op het binnenterrein. Het binnenterrein is ook gedurende de race bereikbaar voor deelnemers en fans! Geniet dus samen van de vele activiteiten op het circuit. Meer weten over de TT run en het goede doel klik hier!

TT Kermis.

Naast de activiteiten op het TT-circuit zal zaterdag ook op het Veemarktterrein in Assen de TT Kermis worden geopend.

Tijdens de zogenoemde familiedag kunt u met korting in diverse attracties. Op zaterdagavond om 22.45 uur is er spectaculair vuurwerk op het evenementen terrein net als de afsluitingdag op zondag 30 juni.

TT Balloon Festival.

Nieuw tijdens het TT Festival is het TT Balloon Festival bij de TT Hall aan de Haar in Assen. Tijdens het publieksvriendelijke evenement wat woensdag 26 juni om 17.00 uur begint kunnen bezoekers gratis genieten van grote en speciale luchtballonen. Naast zien kan je het evenement ook beleven door een TICKET te kopen, ook worden er diverse demonstraties geven.

TT Festival 2013.

Het TT Festival begint op woensdag 26 juni en is een evenement voor liefhebbers van muziek en motoren.

Het Festival duurt drie dagen waarbij het in de binnenstad van Assen genieten is van optredens en activiteiten.

De organisatie van het TT Festival heeft dit jaar zijn best gedaan om het evenement tot een succes te maken.

Veel bekenden artiesten zullen hun opwachting maken tijdens de TT Festival zoals Kensington, Ali B, Rowwen Heze, Benny Rodrigues, Handsome Poets, Krystl, Sven Hammond, Jannes, Yellow Claw en Mooi Wark, maar ook coverbands en minder bekende artiesten krijgen de ruimte hun optreden te geven.

Naast de vele optredens op negen podia in de binnenstad van Assen kunt u ook diverse motoren bekijken tijdens de TT Toertocht en TT NightRide ook wordt er door Northside Freestyle diverse motorstunts uitgehaald aan de Weierstraat.

De Bonte Wever.

Ilse de Lange zal donderdagavond vanaf 20.00 uur een optreden geven in de Bonte Wever aan de Stadsbroek in Assen. Wilt u hierbij aanwezig zijn dan kunt u op de website van de Bonte Wever aan een toegangskaart bemachtigen. Op Facebook kunt u kans maeken op een meet en great met Ilse de Lange.

Programma TT Festival!

Hoe komt u naar het TT Festival.

De TT staat in het teken van motoren daarom zijn er tijdens het evenemen verschillende gratis en veilige parkeerplekken georganisseerd om uw motor te stallen. Het TT Festival is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er worden tijdens de festiviteiten extra bussen ingezet ook geldt er een uitgebreidde busregeling. Ook de NS pas hun schema aan en zal hun treinen aanpassen aan de toestroom van bezoekers.
Tekst en Foto’s: © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt