Twee ongevallen achter elkaar op de Europaweg-Zuid in Assen (Video)

ASSEN – Donderdagavond omstreeks 22.30 uur heeft er op de kruising van de Europaweg-Zuid en de Haarweg in Assen een verkeersongeval plaatsgevonden. De brandweer van Roden verleende assistentie nadat ze aan een oefening hadden deelgenomen en onderweg terug waren naar de kazerne. De bestuurders raakte beide gewond, waarvan één door het aanwezig ambulancepersoneel werd gestabiliseerd en naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen werd overgebracht. De andere bestuurder heeft zich later zelf gemeld bij de dokterspost.

Tijdens de hulpverlening gebeurde er op de kruising nog een verkeersongeval, vermoedelijk door een voorrangsfout. De inzittenden werden door het aanwezige hulpverleners gecontroleerd maar hoefde zich niet onder doktersbehandeling te stellen.

De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Het is niet duidelijk of de buitenwerking zijnde verkeerslichten er iets mee te maken hebben. Drie van de vier betrokken voertuigen zijn geborgen.

Foto’s: P.Koene, R.Koene & H.Huizinga  © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie: Drenthe Journaal

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt