Dodelijk verkeersongeval door WhatsApp.

DE PUNT – Op 26 oktober 2012 vond er op de A28 tussen Assen en Groningen een dodelijk verkeersongeval plaats waarbij meerdere voertuigen waren betrokken. Volgens onderzoek naar de toedracht van het ongeval zou de bestuurder van een bestelbus een 30 jarige man uit zwartsluis een file te laat hebben opgemerkt, omdat hij een whatsapp bericht aan het typen was.

De officier van Justitie eist  een voorwaardelijke celstraf van drie maanden en een taakstraf van 200 uur. Daarnaast zal de man uit Zwartsluis een rijontzegging van drie jaar moeten krijgen voor het veroorzaken van het ongeval. De Rechtbank van Assen doet op 28 juni uitspraak in de zaak.

Foto: Archief © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt