Politie doet onderzoek naar brandstichting en vernieling in Assen

ASSEN – De politie stelt een onderzoek in naar een geval van brandstichting en vernieling van een woning aan het Kanaal. De vernieling en brandstichting vond in de nacht vrijdag op zaterdag plaats. Een krantenbezorger zag dat bij de woning bij de voordeur brand was gesticht en de ramen met verf besmeurd waren besmeurd terwijl de bewoners niet thuis waren. De bewoners zijn van de vernieling en brandstichting op de hoogte gesteld en doen aangifte.

In Assen zijn afgelopen maanden meerdere verdachte branden ontstaan. waarbij auto’s, containers en garagebox vlam vatte. Het is niet bekend of de politie ook onderzoek doet naar deze branden doet en/of er een verband gelegd kan worden.

Foto: Archief © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt