Samenloop voor KWF Kankerbestrijding

NORG -In het weekend van 15 en 16 juni loopt het Drentse dorp Norg voor het KWF Kankerbestrijding. De SamenLoop voor Hoop is een 24 uurs wandelestafette waar geld werd ingezameld voor het goede doel. Elk team bestaande uit 10 tot 15 personen lopen gedurende 24 uur afwisselend een vaste route nabij de Brinkhof in Norg.
De route is voorzien van 3000 zakken gevuld met een kaars. Op sommige zakken waren een persoonlijke boodschap geschreven of foto geplakt. De teams zijn zaterdagmiddag om 16.00 uur gestart. Naast de wandelestafette is er bij de SamenLoop in Norg ook een braderie georganiseerd en zullen lopers en supporters tijdens het evenement geamusseerd worden door live muziek.
Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt