Twee doden bij verkeersongeluk Wehe den Hoorn

Wehe den Hoorn – Bij een verkeersongeluk op de provinciale weg N361 bij Wehe den Hoorn zijn zondagmorgen twee jongemannen van 19 en 22 jaar om het leven gekomen. Het tweetal, afkomstig uit Wehe den Hoorn en Groningen, zat in een auto die rond vijf uur door onbekende oorzaak met hoge snelheid in een slip raakte en tegen een boom botste. De twee inzittenden werden uit de wagen geslingerd en waren op slag dood.

De wagen met waarschijnlijk de 22-jarige inwoner van Groningen achter het stuur kwam uit de richting Winsum. Ter hoogte van Wehe den Hoorn belandde de auto door nog onbekende reden op de verkeerde weghelft, raakte in een dwarsslip en botste aan de rechterkant van de weg op een boom. De wagen brak daarbij doormidden waarna een deel van de auto in brand vloog.

De provinciale weg was door het ongeluk tot half negen voor het verkeer afgesloten. De verkeersspecialisten van de politie doen verder onderzoek naar de toedracht. De politie komt graag in contact met mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren of de auto, een donkerkleurige Porsche, hebben zien rijden. Er kan worden gebeld met 0900-8844.

Foto’s W. Henstra © 112 Groningen

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt