Verdachte Buitenbrand aan de Lauwers in Assen.

ASSEN – Zondagavond om 19.00 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Lauwers in Assen. Een voorbijganger die haar hond aan het uitlaten was trof in een klein stuk bos achter het bedrijventerein een brand aan. De vrouw heeft de brandweer gealarmeerd die bij aankomst een brandende boom aantrof. Middels een hogedrukspuit werd de brand snel geblust. De brand is vermoedelijk aangestoken ook, aangezien er enkele meters van de brand aanwijzingen werden gevonden.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt