Twee gewonden bij aanrijding net buiten Assen

Assen- Dinsdagmiddag omstreeks 15.15 uur heeft er op de Graswijk net buiten Assen een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooterbestuurder en een fietser. Beide personen kwamen na de aanrijding ten val op het asfalt.

Nadat de beide bestuurders door het opgeroepen ambulancepersoneel ter plekke waren behandeld werden ze overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Over de verwondingen van beide personen is niets bekend.

De verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval vastgelegd voor het proces verbaal. De beide voertuigen zijn in de directe omgeving gestald om later opgehaald te worden.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt