Auto te water langs N371 blijkt aanhanger te zijn

Diever –  Omstreeks 7.45 uur kreeg brandweer Diever een melding binnen dat er een auto te water was geraakt bij de Dieverbrug.

Alle hulpdiensten rukten uit hierop uit. Politie, ambulance en het duikteam uit Assen werden naar de plek des onheils gestuurd. Het was nog een heel gezoek om de auto in het water te vinden, de melding gaf Dieverbrug aan maar het bleek tussen Uffelte en Witteltebrug te zijn gebeurd. Aangekomen op de plaats waar de auto te water zou zijn geraakt bleek het te gaan om een aanhanger, die er na verluid gisteren ook al lag. Onduidelijk was het nog of het om een gestolen aanhanger ging, politie doet hierna onderzoek.

Foto’s: I.vd Belt © Compact Media / PhotoIetje

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt