Grote brand in centrum van Assen ( Videoupdate)

Assen- In de nacht van dinsdag op woensdag is er brand uitgebroken bij tweewielhandel Jan Boer aan de Oude-Molenstraat in Assen. Omstreeks 04.38 werd de brandweer van Assen gealarmeerd. Enkele ogenblikken later werd er door de meldkamer opgeschaald naar middelbrand.

Om ongeveer 05.00 uur werd er door de brandweer opgeschaald naar grote brand. Bij aankomst van de eerste brandweerlieden bleek er aan de achterzijde van het pand brand te woedden. Hier stond een brandende container tegen het pand aan. De brand was doorgeslagen naar het gebouw en had zich in het dak genesteld. De Asser brandweer heeft diverse gaten in het dak moeten zagen om bij de brandhaard te komen. Ook werden diverse ramen ingeslagen.

Ondanks de inzet van de brandweer heeft het pand grote schade opgelopen. De politie zal onderzoek doen naar de brand.

Foto’s & Video: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

Drenthe Journaal


 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt