Vermiste meisje uit Oosterwolde veilig terecht na grote zoekactie. (Video)

OOSTERWOLDE -De sinds donderdagmiddag vermiste 16 jarige meisje uit Oosterwolde is in goede gezondheid aangetroffen na een grote zoekactie van de politie. De Meldkamer Noord-Nederland meldde omstreeks 17.45 uur de vermissing, even later gevolgd door een burgernet actie. Het meisje zou omstreeks 14.00 uur zijn vertrokken op haar rode opoefiets.

De politie heeft in en om Oosterwolde gezocht naar het vermiste meisje. Zo werd er met meerdere eenheden gezocht in het gebied De Venekoten tussen Oosterwolde en Appelscha, maar ook aan de Duistereweg. De politie eenheden op de grond kregen omstreeks 20.45 uur assistentie van de Politie helikopter van de KLPD.

Toen dit niet het gewenste resultaat opleverde, werd in overleg assistentie gevraagd van het brandweerkorps van Oosterwolde. Onderweg richting het zoekgebied werd het meisje met haar fiets op de Nanningaweg in Oosterwolde door twee agenten aangetroffen. Ze werd in goede gezondheid aangetroffen en is door de politie overgebracht naar het bureau waar ze werd herenigd met familie.

Foto’s:R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Publicatie:

Omrop Fryslan

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt