Stormschade in Zuidvelde

ZUIDVELDE – Donderdagavond om 23:10 uur moest de brandweer van Norg in actie komen voor een stormschade op de Asserstraat in Zuidvelde. Enkele minuten na de melding rukte de post met twee voertuigen uit en trof ter plaatse een gesneuvelde eikenboom aan. De boom lag deels over de rijbaan en veroorzaakte in combinatie met plaatselijk aanzienlijke mist voor gevaarlijke situaties. Met behulp van de motorkettingzaag en vereende krachten werd de boom geveld en de rijbaan weer vrij gemaakt. Na een half uur kon het verkeer haar weg weer vervolgen.
 
 Foto’s: Arnaud Poelman / Jasir Kuiper (www.brandweernorg.nl
 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt