Opendag bij nieuwe brandweerkazerne in Oldeberkoop

OLDEBERKOOP –  Zaterdagmorgen om 11 uur werd aan de Heerenveenseweg in bijzijn van wethouder de Boer van de Gemeente Ooststellingwerf op een ludieke manier de 112 opendag in Olderbekoop geopend. Voor de brandweerkazerne werd de Harlem shake gedaan. Na de opening konden bezoekers voor het eerst een kijkje nemen in de nieuwe brandweerkazerne.

Tijdens de 112 opendag werden diverse demonstraties gegeven en waren diverse hulpverleningsvoertuigen te bewonderen. Het Mobiel Medisch Team van het UMC uit Groningen kwam ook een bezoekje brengen. Echter net na de landing kreeg het MMT een melding voor een incident in Emmen een teleur stelling voor sommige kinderen al werd dit vrij snel goed gemaakt toen de traumaheli terug kwam. De kinderen kregen uitleg over de werkzaamheden van het Mobiel Medisch Team en konden zelf ook vragen stellen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt