Eenzijdig verkeersongeval in Vries

Vries- Woensdagmiddag omstreeks 15.10 heeft er op de rotonde bij de Asserstraat en de Nieuwe Rijksweg in Vries een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De bestuurster van een gele Peugeot verloor door onbekende oorzaak de controle over haar auto en ramde vervolgens een lantaarnpaal.

Na de aanrijding kwam de bedrading van de lantaarnpaal los te liggen. De opgeroepen politie heeft de netwerkbeheerder geïnformeerd over de ontstane situatie. Voor de bestuurster van de auto is een ambulance ter plaatse gekomen. Echter kon zij na controle op eigen gelegenheid verder. De verkeersongevallenanalyse heeft de aanrijding vastgelegd.

De auto is geborgen door berger Hamstra uit Tynaarlo.

Foto’s P.Koene  © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt