Gezellig druk tijdens eerste avond van het TT Festival

ASSEN – Op het Koopmansplein in Assen was het woensdagavond gezellig druk en viel er veel te genieten. Op het podium waren optredens van Ali B, Kensington en iDance met zangeres Raffaëla.

Op de Weijerstraat konden motorliefhebbers genieten van een show vol stunts van Northside Freestyle, waarbij het rubber je om de oren vloog. Naast het spektakel van motoren ging onze knuffel Marokkaan Ali B ook op volle toeren.

Zo trad had hij samen op met Brownie Dutch, Darryl, Keizer en Ronnie Tober op het hoofdpodium van het TT Festival. Ali B gaf de kans aan zijn fans om hem van dichtbij te ontmoeten, namelijk door crowd surfing over het Koopmansplein te gaan.

Na het optreden van Ali B op volle toeren was het de beurt aan Kensington de 3FM winnaar voor de Best Album en Live Act. De Utrechtse band speelde al op vele grote festivals en nu konden ze ook het TT Festival erbij schrijven. De duizenden bezoekers van het TT Festival zongen de nummers van de band uit volle borst mee.

Raffaëla de zangeres die 16 jaar in Peelo in Assen woonde mocht de avond met haar band afsluiten. Zo passeerde bij haar vele internationale nummers die ze samen zong met Alex Sams.

Tekst: R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Foto’s: P.Koene, H. Huizinga en R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt