Twee gewonden bij aanrijding

MAKKINGA – Bij een aanrijding op de Twijzel in Makkinga zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt. Een 32-jarige automobilist uit Giesbeek gaf op de kruising met de Grindweg geen voorrang aan een 36-jarige automobilist uit de gemeente Opsterland. Een aanrijding was het gevolg.

Door de aanrijding sloeg de auto van de 32-jarige over de kop en kwam in een sloot tot stilstand. De bestuurder bleef ongedeerd, maar een 20-jarige bijrijder uit Westerhaar-Vriezenveensewijk moest door de brandweer uit de auto worden gehaald. Hij is voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. Ook de 36-jarige bestuurder is voor onderzoek naar het ziekenhuis gegaan. De politie maakt een registratie van het ongeval.

Foto: Boudewijn Bos © Compact Media / 112post.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt