Gezellige Assernacht ondanks regenachtig weer

Assen- Het zat de organisatie van het TT Festival qua weer niet mee dit jaar tijdens de traditionele Assernacht. Was het gisteren nog redelijk weer. vandaag werden de bezoekers meerdere malen getrakteerd op een regenbui.

Ondanks dat het weer een beetje tegenzat mocht dat de gezellige sfeer in de binnenstad niet drukken. In de gehele binnenstad was het dan ook al aan het begin van de avond gezellig druk. Ook bij de diverse podia en de kermis op het veemarktterrein hing een gezellige sfeer. Diverse acts gaven op de podia verspreid door de binnenstad een mooie show.

Op de Mainstage Weiersstraat was het podium gereserveerd voor Rowwen Heze. Zij wisten ook tijdens de buien het publiek voor hun podium te houden en er werd dan ook volop door het publiek gedanst, gehost en gezongen.

De Broken Bass band die vandaag de afsluiting deed op het podium moest het helaas met minder publiek doen. Kort voordat zij het publiek mochten gaan vermaken hield het op met zachtjes regenen. Ook de acts op de andere podia ondervonden een verminderd aantal bezoekers. Voor de wel aanwezige mocht dit echter de pret niet drukken en bleef het gezellig in de binnenstad.

Foto’s P.Koene & R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt