Bestuurster gewond bij ongeval op A28

ASSEN – Zaterdagmorgen omstreeks 08.15 uur heeft er op de A28 een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. De bestuurster raakte gewond nadat ze met haar voertuig tegen een boom was gebotst. De vrouw is met onbekend letsel overgbracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar het ongeval. Vermoedelijk is het slachtoffer in slaap gevallen waarna ze van de weg raakte en tegen een boom botste.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt