Schoorsteenbrand aan de Esweg in Eelde

EELDE – Vrijdagmiddag werd er aan de Esweg in Eelde een schoorsteenbrand gemeld. De brandweer van Eelde trof bij aankomst flinke rookontwikkeling maar moest wachten op assistentie van de hoogwerker van brandweer Groningen.

De brandweer had moeite met de brand onder controle te krijgen en heeft eem gat in een slaapkamer moeten hakken om het vuur te bestrijden. De woning heeft aanzienlijke schade opgelopen, gelukkig bleek de rest van de woning bespaard en raakt niemand gewond.

Foto’s: M. Druppers © Compact Media / 112 Eelde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt