Verkeerscontrole in aanloop van de TT.

ASSEN – In aanloop naar de 83 editie van de Dutch TT hield de politie vanaf donderdag een algemene verkeerscontrole op meerdere toegangswegen naar Assen. Ter hoogte van de Balkenweg in Assen en de Haarweg werden motorische voertuigen via het ANPR systeem gecontroleerd. Steekproefgewijs werden ook door de politie voertuigen van de weggehaald. Hierbij waren ook voertuigen met gebreken om voor nader onderzoek te controleren. Tevens werden er door onopvallende voertuigen overtreders aan de kant gezet.

De controle van de politie werd door de meeste als positief ervaren. Het is onbekend hoeveel overtredingen er zijn geconstateerd, wel werd bij onze aanwezigheid een motor in beslag genomen. Bij alcoholcontroles werden zeshonderd blaastesten uitgevoerd warbij vijf verdachten werden aangehouden op het rijden onder invloed.

Foto’s: H. Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt