Vader looft beloning uit naar dader van mishandeling

ASSEN -Wat een gezellige avond moest worden voor de 17 jarige Sanne Schuurmans uit Rolde eindigde tijdens de TT Nacht in een drama. Sanne ging na haar werk de stad in om feest te vieren bij het podium achter het gemeentehuis in Assen. Het meisje  werd echter omstreeks 02.00 uur vanuit de menigte geraakt door een lege wijnfles die vol in haar gezicht terecht kwam.

Door het incident heeft de 17 jarige uit Rolde aangezicht letsel opgelopen. In het UMC in Groningen werd duidelijk dat zij naast een grote snee, haar neus op meerdere plekken had gebroken. Een plastich chirurg moest er aan te pas komen om de verwondingen te behandelen.

Tevens werd haar portemonnee met 250 euro gestolen toen ze zwaar gewond op de grond lag. De vader van Sanne die zelf advocaat is heeft via Facebook €2500,- beloning uitgeloofd voor de gouden tip naar de dader.

Sanne Schuurmans zal maandag officieel aangifte doen bij de politie, die al heeft aangegeven een onderzoek te starten naar het incident.

Foto’s: Familie

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

2 thoughts on “Vader looft beloning uit naar dader van mishandeling

  • 30 juni, 2013 at 19:03
    Permalink

    pfff flinke mensen zeg !

    Sterkte!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt