Steekpartij met dodelijke afloop in Roden (VIDEO)

RODEN – Dinsdagmiddag omstreeks 15.45 uur heeft er in een woning aan de Ceintuurbaan West in Roden een steekpartij plaatsgevonden. Hierbij is een 17 jarige vrouw in haar ouderlijk huis zwaargewond geraakt.

Toen de politie arriveerde bleek de vermoedelijke verdachte hard lopend er vandoor te zijn gegaan tijdens de zoekactie naar de vermoedelijke dader werd door de politie speurhonden ingezet. De vermoedelijke dader een 19 jarige inwoner uit de gemeente Noordenveld (Terheijl) werd na een zoekactie van de politie dankzij getuigen aangehouden bij de voetbalvelden in Roden. De arrestatie vond door de politie plaats met kogelvrijevesten.

Het meisje werd zeer ernstig gewond naar het Universitair Medisch Centrum Groningen vervoerd waar ze enige tijd later aan haar verwondingen overleed.  Bij de velden werd ook een mes aangetroffen. De politie vermoedt dat problemen in de relatiesfeer aan de steekpartij ten grondslag liggen. De relatie tussen de twee hiervoor beeindigd zijn.

De Forensiche Opsporing heeft bij de woning aan de Ceintuurbaan een grootschalig ondezoek gedaan.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Publicatie:

Drenthe Journaal

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt