Brandweer wast ramen van ondernemers in Eelde brand schoon ( Video)

EELDE – Woensdagavond oefende het brandweerkorps van Eelde voor de laatste keer voor de zomervakantie. De laatste oefening van het korps staat altijd in het teken van iets speciaals. Richard Spaak plaatsvervangend brandweercommandant en zijn collega Peter organisseerden een ludieke oefening voor de overige brandweerlieden.

De oefenavond mocht geen geld kosten, waardoor het tweetal met het idee kwam om geld op te halen voor een goed doel. Ze hadden veertig ondernemers in Eelde bereid gevonden om een donatie te doen wanneer de brandweerlieden van Eelde de ramen van hun onderneming gingen wassen.

Toen de leden hoorde dat ze als laatste oefening gingen ramen wassen, brak bij sommige al het zweet uit en de moed in de schoenen. De stemming draaide volledig om toen werd bekend gemaakt dat de opbrengst van de actie ten goede ging aan de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). De brandweerlieden stonden direct op om aan de gang te gaan.

Met de ludieke oefening werd door de brandweer van Eelde meer als € 1000,- opgehaald. Enkele ondernemers gaven aan de actie enorm te waarderen en hun bijdrage te verhogen.

Foto’s & Video: M.Druppers en R.Koene © Compact Media in samenwerking met 112 Eelde

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt