Man gewond na schietpartij in Assen‏ (Video Update)

Assen- Vrijdagmiddag even na 16.00 uur heeft er een schietpartij plaatsgevonden aan de Lekstraat in Assen, Hierbij is een man gewond geraakt.

In verband met de verwondingen en de aard daarvan werd ook het MMT uit Groningen ingevlogen. Na behandeling ter plaatse kon de man overgebracht worden naar het ziekenhuis.
Over de aard van de verwondingen is op dit moment nog niets bekend. wel was de man bij kennis toen hij werd overgebracht naar de ambulance.
De technische recherche doet onderzoek in en om de betrokken woning. De politie is eveneens een zoektocht gestart naar de drie verdachten. Zij zouden met een blauwe auto gevlucht zijn.
Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl
Publicaties:
Politiebericht:

Assen – De politie stelt een onderzoek in naar een incident in de Lekstraat waarbij vrijdagmiddag een 68-jarige man gewond raakte.

Kort na 16.00 uur kreeg de politie de melding dat drie mannen een woning aan de Lekstraat waren binnengedrongen en dat er geschoten was. Ter plaatse troffen agenten in de tuin de 68-jarige bewoner. Hij had een wond aan zijn hoofd.

Volgens de echtgenote van de man werd er aangebeld en toen zij de deur opende drongen er drie gemaskerde mannen de woning binnen. De mannen liepen naar haar man die net vanuit de tuin via de achterdeur de woning binnenliep. Volgens de vrouw had één van de mannen een vuurwapen bij zich.

De man verklaarde dat hij door de drie mannen is aangevallen. Hij had een knal gehoord en was daarna met een wond aan zijn hoofd gevallen. De vrouw vluchtte de woning uit en riep om hulp. De drie mannen verdwenen.

De gewonde man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Assen. Na behandeling mocht hij weer naar huis.

Volgens het echtpaar hebben de gevluchte mannen een donkere huidskleur. Ze droegen bivakmutsen. Twee van hen droegen donkere kleding. De derde droeg een rood jack of jas. Volgens getuigen zijn de mannen in een lichtblauwe Fiat Punto weggereden. De auto zou aan de bijrijderkant beschadigd zijn. Een door de politie ingezette zoekactie, onder andere via Burgernet, had geen resultaat. De politie is een onderzoek gestart.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt