Brand veroorzaakt behoorlijke schade aan de Havixhorst in Roden. (VIDEO)

RODEN – Zondagmiddag omstreeks 14.20 uur werd het korps van Roden gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Havixhorst in Roden. Bij aankomst van de brandweer bleek een garage in brand te staan. De brand die vermoedelijk is ontstaan in een vuilnis container is overgeslagen naar de garage.

Een motor die voor de garage geparkeerd stond ging in vlammen op. Een geparkeerde auto op de oprit van de buren liep door de brand ook schade op. Stichting Salvage zal de bewoners assisteren met het inventariseren van de schade. De woning bleef gespaard van brand maar liep wel rookschade opgelopen.

De brandweer had de brand snel onder controle, wel zijn ze nog enige tijd bezig geweest met controle en nablussen van de brand. Door de druk op de waterleiding ontstond er aan de Hullenweg in Roden wateroverlast door een kapotte waterleiding. Het probleem is door watermaatschappij Drenthe verholpen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

RTV Noord

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt