Mannen gewond door steekvlam.

ASSEN – Zaterdagavond even na 23.30 uur zijn twee personen bij een woning aan de Iemstukken in de wijk Peelo in Assen gewond geraakt. Het tweetal raakte tijdens een feestje vermoedelijk gewond toen op het vuur wasbenzine werd gespoten. Dit leidde tot een steekvlam waarbij volgens een getuige één slachtoffer in brand kwam te staan en beide mannen brandwonden op liepen. De brand kon door aanwezigen snel worden gedoofd.

Een van de slachtoffers raakte ernstig gewond en werd op een brancard overgebracht naar het ziekenhuis. Het andere slachtoffer mocht voorin de ambulance plaats nemen om ook in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld te worden.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Drenthe Journaal

 

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt