Auto rijdt lantaarnpaal omver op Europaweg-Noord ( Video)

Assen- Dinsdagmorgen om 06.35 werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een verkeersongeval bij de Kwantum Woonwinkel op de Borgstee in Assen. De aanrijding had echter niet op de Borgstee plaatsgevonden maar op de Europaweg-Noord ter hoogte van het Kwantum filiaal.

Door nog onbekende oorzaak was de bestuurder van de grijze Skoda van de weg geraakt, hierbij had de auto een lantaarnpaal uit de grond gereden. De auto kwam tenslotte naast een verkeersbord tot stilstand. De bestuurder is door het ambulancepersoneel gecontroleerd maar kon na de controle op eigen gelegenheid verder. De opgeroepen brandweer heeft het voertuig gecontroleerd en de omgereden lantaarnpaal onklaar gemaakt.

Berger Hamstra heeft het voertuig geborgen. Door het vroege tijdstip heeft het overige verkeer geen last gehad van de aanrijding.

Foto’s & Video: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt