Vrouw gewond bij ongeval in Groningen

Groningen – Vrijdagmorgen omstreeks 10:30 uur was er een ongeval met beknelling op de Friesestraatweg tussen de afslag Hoogkerk (Kerkstraat) en Vinkhuizen.

Een auto was door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft gekomen waardoor er een forse aanrijding ontstond. Als gevolg van de aanrijding moet 1 vrouw moest uit haar auto worden gehaald door de brandweer. De andere automobilist uit Kollum kwam met de schrik vrij. De schade aan de beide voertuigen was groot.

Een buschauffeur was getuige van het ongeval. De weg was een uur afgesloten voor alle verkeer.

Foto’s M.Nuver © 112Groningen.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt