Stof happen tijdens autocross in Yde de Punt.

YDE DE PUNT – Op zondag werd in het Drentse Yde de Punt het jaarlijkse autocross gehouden. Dit jaar was het voor de organisatie een bijzondere editie van de autocross. Het evenement werd voor de 50ste keer gehouden. Het werd een spectaculaire autocross waar ruim 100 deelnemers in verschillende klasse deelname, waaronder de bijzondere combinerace. De autocross werd door een groot hoeveelheid bezoekers bezocht. Door het mooie droge weer vloog het zand om de oren iets wat kenmerkend is voor een mooie autocross. Naast zand vlogen er ook een aantal voertuigen over de kop. Mede door de belangeloze inzet van EHBO en de brandweer van Vries werd het evenement tot een goed einde gebracht.

Foto’s: M.Druppers © Compact Media / 112Eelde

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt