Beleef het schotse leven in Appelscha voor even.

APPELSCHA – In het weekend van 20 en 21 juli staat Appelscha in het teken van het schotse leven. Op zaterdagavond vanaf 20.00 uur wordt door de organisatie van Appelscha Events in het openlucht theather De Koele een schots feestje georganiseerd. De band Scrum die de avond verzorgd heeft zich enkele jaren geleden in Schotland laten inspireren door de enthousiasme optredens in een Schotse kroeg. Met deze inspiratie heeft de band Scrum diverse nieuwe songs gemaakt, waarbij  met hun powerfolkfeest op festivals, zoals als het TT Festival jl en theatervoorstellingen het publiek voor even meenemen naar het uitgaansleven van de schotten waarbij door bijzondere artiesten gastoptredens worden geven.

De show is een uitgewerkte balans tussen eigen werk en Schotse en Ierse folktraditionals. Een stevige rockband aangevuld met authentieke folkinstrumenten zoals viool, tin whistle, bagpipe, banjo en mandoline.

Je raakt verslaafd aan het enthousiasme en spelplezier van deze muzikanten met grootse enuitzinnige uitbarstingen, welke afgewisseld worden door kleine intense momenten. Geniet met volle teugen van saamhorigheid, vriendschap, muziek en drank. De zes gedreven muzikanten met een grote liefde voor rauwe, eerlijke en energieke muziek, heten u van harte welkom.

Wilt bij A Night of Tunes an’Tales aanwezig zijn koop dan u ticket bij Appelscha Events.

Locatie : Openluchttheater De Koele

Adres : Bosberg 3a, 8426 GJ Appelscha
ticketprijzen : 1e rang 22,50 euro, 2e rang 19,50 euro

Op zondag 21 juli om 11.00 uur is het nog even nagenieten tijdens de Open NK masters in Appelscha. Jaarlijks wordt er aan de Boerstreek in Appelscha de Highland games georganisseerd. De Highland game is een spectaculaire sportevenement, waarbij in een schotse kleding zware atletische wedstrijdonderdelen worden uitgeoefend. Onderdelen tijdens de Highland games zijn hamer slingeren, boom over de kop gooien, gewicht ver gooien, 10 kilo zware steen stoten en een 2o kilo zware gewicht over een lat gooien. Vervolgens kunt u op een terras van één van de gezellige horeca ondernemingen de dag afsluiten.

 


Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt