Truckstar Festival 2013: Weekend vol trucks, shows en entertainment

Assen- In het weekend van 27 en 28 juli is het weer zover. Het Truckstar festival strijkt dan wederom neer op het TT-Circuit in Assen. Eigenlijk kunnen de liefhebbers zich al vanaf vrijdag 26 juli vergapen aan de trucks. Gedurende de vrijdag zullen er enkele duizenden vrachtwagens in konvooi naar het TT-circuit trekken. Dit zorgt jaarlijks al voor een enorme toeloop van toeschouwers op de toegangswegen naar het circuit.

Als op zaterdagmorgen de poorten van het circuit openen is het ieder jaar meteen een feest. Voor ieder is er wat wils. Voor de hoofdtribune van het TT-circuit is er ieder jaar een afwisselend en spectaculair programma. Op zaterdagavond is er voor de bezoekers een Hollandse avond georganiseerd, diverse muzikanten uit Nederland vermaken het publiek met hun hits.

Op zondag is er wederom een gevarieerd programma. Zo wordt ieder jaar op zondag de Mooiste truck van Nederland gekozen, ook worden er prijzen uitgereikt voor de mooiste special paint truck en voor de truck met de meeste decibellen.

Dus kom ook naar het Truckstar Festival voor een geweldig weekend op het TT-Circuit in Assen. Kaarten kopen? Dat kan tijdens het weekend bij de kassa’s van het TT circuit of in de voorverkoop via deze link

Programma Truckstar Festival 2013

Zaterdag 27 juli
10.00 uur Opening Truckstar Festival 2013
10.00 uur Racetrucks warming-up
10.15 uur Racetrucks go & stop + slalom
11.00 uur CaravanRace
11.55 uur FMX
12.15 uur Decibellencontest voorrondes
13.00 uur Chauffeurspelen vatenrace
14.00 uur Racetrucks achtervolging
14.45 uur Caravanrace
15.40 uur FMX
16.15 uur Decibellencontest voorrondes
16.45 uur Caravanrace
17.15 uur Racetrucks drag en start explosion
17.45 uur Einde programma

Hollandse avond

De Hollandse avond vind plaats op het binnenterrein van het TT circuit en begint om 19.30 uur.

Optredens van o.a Django Wagner, Henk Wijngaard, Gebroeders Ko, Jannes en Mooi Wark.

Zondag 28 juli

10.00 uur Racetrucks go & stop + slalom
10.30 uur Caravanrace
11.10 uur FMX
11.30 uur Verkiezing Mooiste Truck van Nederland
12.30 uur Streamline verkiezing Scania
12.45 uur Racetrucks achtervolging
13.30 uur Special Paint Verkiezing
14.00 uur Caravanrace
14.55 uur FMX
15.15 uur Finale Decibellencontest
15.45 uur Racetrucks drag en start explosion + prijsuitreiking
16.15 uur Afsluiting Truckstar Festival 2013
16.30 uur Uittocht

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt