Politie start grote zoekactie naar verdachten.

GLIMMEN – Donderdagmiddag omstreeks 16.00 uur heeft de politie naar aanleiding van het signaleren van een gestolen auto twee verdachten aangehouden in de omgeving van de parkeerplaats aan de A28 op de grens van Groningen en Drenthe. De derde verdachte wist aan de politie te ontkomen. Het gebied werd door meerdere eenheden afgezet, waarna er een zoekactie werd gestart naar de derde verdachte ter hoogte van Glimmermade en de Punterweg. Bij zoekactie werd met een speurhond en een politieheli het gebied afgezocht. Ook werd met één boot gezocht aan de waterkant van de Drentse Aa.

De derde verdachte werd echter niet aangetroffen waarbij de zoekactie omstreeks 18.00 uur werd gestaakt. De auto die op de parkeerplaats werd achtergelaten is door de politie onderzocht en is door een berger afgesleept voor verder onderzoek.

 Foto’s & Video:  M.Druppers en R.Koene © Compact Media

Politiebericht:

Tynaarlo – Donderdagmiddag heeft de politie twee verdachten aangehouden in een gestolen auto.

Een motoragent zag de auto rijden over de A28 en zag de bestuurder een verkeersovertreding maken. Hij gaf een stopteken, maar in plaats van de politiemotor te volgen reed de bestuurder door over de A28 richting Groningen. De politieman zag de auto daarna de parkeerplaats bij Glimmermade oprijden. Daar wist hij twee verdachten aan te houden, een 25-jarige vrouw uit Groningen en een 24-jarige man zonder vast woonadres. Een derde verdachte wist te vluchten. Met meerdere eenheden, waaronder een politieheli, is nog gezocht naar de derde verdachte. Maar deze is tot nu toe nog niet aangetroffen. De auto, die gestolen werd bij een woninginbraak in Grootegast, is in beslag genomen en de politie doet een ander onderzoek.

 Publicatie:

Drenthe Journaal

RTV Noord

RTV DrentheRedactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt