Ongeval met letsel op de Touwslager in Roden. (Video)

RODEN – Zaterdagavond omstreeks 20.30 uur heeft er op de Touwslager in Roden een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. De bestuurder raakte bij het ongeval gewond nadat hij vanaf de Heerenstraat was gekomen en met zijn voertuig tegen een stoeprand aan was gereden. De man botste vervolgens tegen een lantaarnpaal en kwam daartegen tot stilstand. Het slachtoffer kon zonder hulp van de hulpverleners uit het voertuig komen. Het aanwezige ambulancepersoneel besloot de man die bij de bushalte was gaan zitten te stabiliseren in verband klachten van nekletsel.

Het slachtoffer is overgebracht naar het UMC in Groningen. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend, vermoedelijk heeft de man gedronken. De Verkeersongevallen Analyse van de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De auto is door berger Dorenbos uit Norg afgesleept.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Drenthe Journaal

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt