Brandweer Norg gealarmeerd voor gevaarlijke situatie op het fietpad.

NORG – Maandagavond omstreeks 18.45 uur werd de brandweer van Norg gealarmeerd voor een dienstverlening aan de Eenerstraat in Norg. Op het fietspad tussen Norg en Een was door de warmte een gevaarlijke situatie ontstaan. Het betonfietspad was boven aan een heuvel nabij de Molenduinen omhoog komen te staan, vermoedelijke oorzaak hiervan is de hoge temperatuur van vandaag en de onlangs gepleegde bomenkap.

De brandweer van Norg werd ter assistentie gevraagd om het fietspad te koelen. Aangezien dit niet het gewenste resultaat opleverde werd er voor gekozen om met een zware vrachtwagen van de Gemeente Noordenveld de platen terug te duwen, door erover heen te rijden. Onlangs alle inspanningen bleef de situatie gevaarlijk voor de fietsers. De betonenplaten werden vervolgens door de kraan van de vrachtwagen gebroken.

De medewerkers van de gemeente Noordenveld zijn nog enige tijd bezig geweest met het repareren van het fietspad. Ook moest richting Een op het zelfde fietspad een gedeelte gerepareerd worden waarbij dezelfde situatie was ontstaan. Deelnemers aan de fiets vierdaagse die morgen start in het Drentse Norg kunnen zonder zorgen morgen van start gaan.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt