Autobrand op de A28 nabij Assen

Assen- Woensdagmiddag om 17.44 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een autobrand op de A28 tussen Assen-Noord en Vries.

De inzittenden van het voertuig hadden al voor aankomst van de brandweer de Landrover al verlaten en werden door de gealarmeerde politie opgevangen. De brandweer kwam met twee voertuigen ter plaatse. De brandweer heeft na aankomst het voertuig op brandhaarden gecontroleerd. Berger Logicx heeft de auto geborgen.

Tijdens het incident werd door de politie de rechterrijstrook afgesloten om een veiliger werkomgeving te creëren. Over de oorzaak van de brand is ons niets bekend.

Foto’s: H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt