Gaslekkage aan de Lekstraat in Assen

ASSEN – Dinsdagavond is er omstreeks 21.25 uur door tuinwerkzaamheden aan de Lekstraat in Assen een gaslekkage ontstaan. De bewoner was bezig met het plaatsen van palen cq tuinhek toen hij een gasleiding naar zijn woning raakte. De branweer van Assen heeft het voetpad naar de woning afgezet, en voor de zekerheid een hogedruksstraal neergelegd om eventuele gas neer te kunnen slaan. Energiebedrijf Enexis mocht het gat dichten, waarna de veiligheid weer kon worden gegarandeerd.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt